Een aantal leuke dingen :

1 Ik ga starten met de verkoop van hosting abonnementen. Iemand leuke ideeen voor de produktnamen? Alles, inclusief handleidingen en info voor de website, is al klaar !!!!

2 Er komt een nieuw logo voor Priority People. Het nieuwe logo wordt donkerblauw met zwart. Zie ook de teaser op www.prioritynet.nl

3 Er loopt een gerechtelijke procedure voor het domein www.prioritypeople.nl. Moet allemaal opgelost worden VOOR 1 november. Dat wordt dus nog spannend !

Minder goed nieuws :┬áde hond zo uitlaten (erg koud met zo’n kale kop). En ik heb maar 1 trui, de rest ligt nog in Wormerveer (oeps). Dat wordt morgen weer ff naar Wormerveer. Meteen grof vuil ff bellen voor de rest van de troep daar …..

Voor de rest verschrikkelijke last van kiespijn. Probleem is alleen dat die sukkels van Agis me uit de verzekering hebben gegooid en mijn laatste tandarts is die uit de bijlmer en daar ben ik toch ook al een lange tijd niet meer geweest. Het wordt dus toch nog een dure week. SHIT.