Zo tegen het eind van de werkdag had mijn manager nog een leuke verrassing voor me, maar daar later meer over. Maar Annick: hier is het laatste woord nog niet gezegd !

[[image:gekopmac.gif::left:0]] Op het moment dat ik in de file stond op weg naar huis besefde ik mij plots dat er niemand op mij zat te wachten daar. En er staat al een tijdje een stapel papierwerk op mijn bureau. In de overtuiging dat de stapel NIET uit zichzelf zou verdwijnen twijfelde ik geen moment. Natuurlijk eerst ff stoppen bij mijn 3e “huis” : McDonalds !

En natuurlijk maak ik de fout om een lekkere hap van mijn McFlurry te nemen. Laten we zeggen dat die 3 paracetamols tegen de kiespijn van vanmiddag daar niet op gerekend haden ;-).

Maar goed: vanavond lekker aan het werk. Er lopen nog allemaal mensen gespannen rond. En dat op dit tijdstip. Wat is er toch met de wereld aan de hand ?