Paar maanden geleden al weer ben ik met een mooie brief het ziekenfonds uitgetrapt. Omdat ik boven de loongrens zat. Aangezien ik op dat moment wel wat beters aan m’n koppie had heb ik daar natuurlijk nooit op gereageerd. Maar door die kiespijn moest ik vandaag dan toch maar eens met Agis gaan bellen. Tot mijn verbazing werd ik geholpen zonder 1 seconde wachttijd. Hulde aan Agis !

Voor de rest was het verhaal van die aardige meneer echt te bizar om aan te hoor. Volgens hem was ik nog in dienst bij UPC, Priority Telecom en

TelefoongidsMedia. Zo ga je aardig snel over een loongrens heen ja, duh !

[[image:telefoongids.gif::right:0]]

Maar ze gaan de papieren opsturen. Met een beetje mazzel zaterdag de brieven in huis. Geef ik ze een week om het administratief te regelen. Dan ga ik vandaag nog een paar pakken paracetamol halen. En jenever hielp gisteren ook heel erg goed moet ik zeggen.