Gisteravond was het dan zover: het teamuitje. Door velen is er lang naar uitgekeken en ….. dat was het dan ook wel waard. Een uitgebreid verslag lees je dan ook hier.

Dinsdagmiddag 17.00 uur. Iedereen staat al klaar voor vertrek, nou ja, bijna iedereen. Natuurlijk moesten we de die hards weg slaan voor hun pc. Mensen als “De Lange”, “De Bolle” en “Easy as Dell” stonden al half buiten de deur maar er zijn ook van die mensen die eerst dingen willen afronden. Haantjesgedrag noemen ze dat in de politiek.

Bassie ging niet mee want die had zijn vaste verplichtingen op de dinsdagavond. Hij heeft een bijbaantje op dinsdagavond. Anand wist al bij voorbaat dat de trein te laat was, wat door het team als een negatieve maar correcte insteek werd gezien.

Onderweg naar het metrostation ontstaat de eerste splitsing in de club: wie koopt een kaartje en wie gaat er zwartrijden. Meelopers die geen keuze kunnen maken doen het ultieme : grijs rijden.

In de metro probeer ik mij aan te passen aan het gemiddeld publiek door hard te schreeuwen, mensen te irriteren, urineren tegen