Hoi lieve Surinaamse meid,

Graag reageer ik op jouw contactadvertentie die ik zag op AT5 Text. Alhoewel ik natuurlijk erg nieuwsgierig ben naar jou zal ik je eerst wat over mezelf vertellen.

Ik ben Erik, 23 jaar en woon al 4 jaar Wormerveer. Momenteel ben ik druk op zoek naar een huisje iets dichterbij Amsterdam. Ik werk al enkele jaren in de telecom en heb een tijdje een eigen bedrijf gehad. Momenteel ben ik sales support bij een telecombedrijf in Amsterdam Zuidoost.

Ik hou net als jij van muziek, uitgaan en op de bank kletsen. Ik kijk graag naar een goede film. Tevens sta ik er om bekend dat ik graag in de auto stap om het land door te reizen, alleen of met vrienden.

Alhoewel ik, naar mijn idee, zeker mijn best heb gedaan zijn mijn laatste 2 relaties niet gelopen zoals ik had gehoopt. En ik moet zeggen dat ik het alleenzijn erg zat ben.

Het lijkt me verschrikkelijk fijn een leuke relatie op te bouwen. Ik zou je graag een keer willen ontmoeten.

Ik stuur je tevens een recente foto mee. Ik hoop snel iets van je te horen.

Groet,

Erik

erik@prioritynet.nl

06-45218175