Gisteren (vrijdag) een beetje op tijd vertrokken van kantoor. Dat mag ook wel een keertje, vond ik zelf. Mams kwam net terug van het ziekenhuis voor het laatste gesprek ter voorbereiding van haar operatie in december.

Samen in de auto besloten we (ik) om ff langs de McDonalds te rijden. In de McDrive herkende ik meteen de stem van een oude bekende: Happy Meal. Happy Meal, echte naam Denniz, had ik al maanden niet meer gesproken. We besloten later die dag samen ff bij te kletsen….

Denniz is een goede vriend van P., de dame die mijn wereld maandenlang op zijn kop heeft gezet. Momenteel woont hij vlak onder haar en wist mij natuurlijk de laatste roddels te vertellen. En ik luister graag !

Zo woont ze nu samen met haar lover D. bij haar ouders thuis. Dat brengt het aantal bewoners van de flat in Amsterdam Noord op 7. Een record waar je trots op kunt zijn, maar natuurlijk ook je vraagtekens bij kan zetten.

P. is ontslagen bij de Praxis omdat ze een te grote bek had en D. is slager-af, met dito reden. Ze zijn laatst gesignaleerd in het winkelcentrum waarbij ze samen een sigaretje aan het delen waren. Ik kan me haast niet meer voorstellen dat ik ooit gedacht heb dat het wat zou kunnen worden tussen ons twee, maar toch doet het pijn om er aan terug te denken.

Mijn vermoeden over wie mijn auto onlangs heeft toegetakeld wordt door uitspraken van Denniz bevestigd, mijn onderzoekje gaat verder.

Leuk om je weer eens gesproken te hebben Denniz !