Heyyyyyyyyyyy Erik,

Ik heb met veel plezier je website bekeken, vooral je allereerste liefde kwam mij bekend voor hahaha leuk!!!!!!!

Leuke site Erik en ik weet dat je er altijd met een lolletje vanaf wil komen maar ik hoop toch echt dat het 't helemaal gaat worden hoor dat heb je inmiddels wel ff verdiend vind ik ff wat geluk en mazzel en vooral wat credits he?

Ik heb me rot gelachen om je foto's want dat bracht bij mij ook herinneringen naar boven natuurlijk iedere foto kwam mij bekend voor want ik ken jou al je hele leven zelfs daarvoor maar dat houd dan wel op bij jou in je moeders buik waar je daarvoor was wil ik niet aan denken en eigenlijk ook niet weten hahahaha.

Hey Erik ik zal af en toe op je site gaan kijken hoor leuk om zo op de hoogte te blijven van jou spannende belevenissen, het ga je goed Erik, dat hoop ik uit de grond van mijn hart.

Een vette vinger naar de gast die je de afgrond in heb geholpen en een dikke kus voor de toekomst!!!!!

Veel liefs Yvonne

En ….. binnenkort zijn de foto's weer terug en dan zijn het er VEEL MEER !!!!