Er zijn van die dagen dat je denkt: “gut, ik ga mijn pc maar weer eens formatteren”. En steeds denk ik weer dat het wel mee zal vallen. Ik heb immers een splinternieuw DELL apparaat staan, dus wat kan mij gebeuren ? FOUT !

Omdat dat Windows me toch enigzins begint te irriteren (en er geen geld was voor een Apple) besluit je dan om LINUX te gaan proberen. Installeren ging als een zonnetje. Totdat mijn pc bij het opnieuw opstarten zei : “no operation system found”. STOM KLOTE APPARAAT, JE HEBT ER NU 2 : NIET ZEIKEN !@!@!

Maar goed, net als mijn laatste vriendin luistert ook mijn pc niet naar mijn lieve zachte woordjes. Geeft niet, geen probleem. Alles onder controle. Beetje formatteren hier, beetje formatteren daar. Tijd zat en geld speelt geen rol.

Net als alles weer een beetje blijkt te werken doet (bijna) alles het weer. Alleen, h