Na de rechtzitting vorige week is het erg rustig geweest op de weblog. Het waren dan ook hectische dagen. Voorkomen bij de rechter (en dan valt de persoon voor je flauw en moet dan worden weggedragen) en een blind date gaat je immers niet in de koude kleren zitten. Maar goed….

Over een week volgt de uitspraak van de rechtbank. Wat er ook gebeurt… dat zal niet positief gaan worden. Met een tas kleren in de kofferbak en slapen op een slaapbank was het niveau van mijn leven al enigzins gedaald. Maar geloof me … het wordt nog wel wat erger.

Zaterdagavond dus de blind date gehad……

Ten eerste kan ik mezelf wel 100 keer voor m'n kop slaan dat ik niet 1 foto heb genomen. Jammer want nu zullen sommige mensen blijven denken dat ik het allemaal verzonnen heb maar dat zoeken ze zelf maar uit. Als ik me daar nou ook nog druk om moet gaan maken !#@#

Eerlijk gezegd zag ik er maar weinig heil in. Wat bezielde me toch om een contactadvertentie op Marktplaats.nl te zetten? Ik had er geen vertrouwen in en ach… wat bereik je er uiteindelijk mee? Toen ik eenmaal naar de afgesproken plek was gereden moest ik toch wel een paar keer in mijn ogen wrijven. Niet te hard, want die lenzen waren van plan elk moment hun koffers te pakken. Een hele leuke dame stond te wachten. Voor een moment dacht ik “shit Hazeleger, vol gas wegwezen hier”. Maar ja zo bot ben ik dan ook weer niet en besloot maar te doen waar ik zelf op had aangestuurd.

Fuck zeg! Het was een verdomd leuke avond. Met een bezoek aan het Grolsch Cafe (korting is korting) en een geweldige film in Pathe ArenA werd een basis gelegd voor een bijzonder leuke nacht in Amsterdam. Op het moment dat we het echt gezellig kregen gingen de lichten aan. Die klok moest zonodig vooruit. En dan samen op de terugreis samen hard meezingen met de muziek van 2Unlimited. Erg leuk !

Maar toch… ik weet dat ik eigenlijk iets anders moet doen. En dat zit me wel dwars. Ze gaat nu 14 dagen naar huis (Litouwen). We zien wel weer. Ik voel mezelf eigenlijk een lul omdat het me toch niet zoveel kan schelen. En dat kan ik maar moeilijk uitleggen. Ik ben een rare vogel.