WESTERSTRAAT 85, 1521 ZB WORMERVEER

Buitenkans!! Bent u al een tijd op zoek naar betaalbare woonruimte? Maak dan snel een afspraak om dit leuke en vooral scherp geprijsde 3-kamerappartement te bekijken. Door de huidige eigenaar zijn er al een aantal zaken aangepast. Zo is de woonkamer voorzien van een laminaatvloer met nieuwe dekvloer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een eigen CV-ketel. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoervoorzieningen aanwezig.

De indeling: entree, hal, bergkast, een nette badkamer met douche, een ruime slaapkamer met wastafel en een apart toilet. De woonkamer heeft twee balkons en is vergroot door de slaapkamer erbij te trekken. Aangrenzend aan de woonkamer ligt de open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en aansluiting voor een wasmachine. Op de begane grond is nog een aparte fietsenberging gelegen voorzien van elektra.

Gelegen In woonwijk.
INDELING indeling: woonkamer, totaal 3 kamers, badkamer met douche, open keuken en inbouwapparatuur, hal, stookruimte, toilet, balkon.
Inhoud woning 185 m