Donderdag.

Ar belt me wakker. Of ik nog kom voor het afscheid van Annick. Tja… wat moet dat moet. Met lood in mijn schoenen stap ik het pand van BT binnen. Het voelt raar en niet prettig. Vragen van mensen die ik niet wil beantwoorden en vragen die ik niet wil stellen.

Na 13 maanden is een einde gekomen aan onze “BT-relatie”. Maar …. ieder einde is weer een nieuw begin zullen we maar zeggen ;-)

Na mijn korte bezoek aan kantoor moest ik mij weer verder haasten….

Telefoontje gehad van de makelaar. Om half 5 was de eerste afspraak voor een bezichtiging van mijn huis. Prima, maar ik herinnerde mij een aantal zaken die ik wellicht beter even zou kunnen opruimen voordat deze bezichtiging van start zou gaan. Racen door de file !

Net op tijd ben ik klaar want terwijl ik met een doekje in mijn handen in de keuken sta hoor ik de makelaar in de gang. Shit. Aan de ene kant wou ik hier bij zijn. Aan de andere kant