Zoo… vanochtend een gesprek gehad bij de Arbo. Misschien was het een misrekening van mijn kant en misschien was het mijn streven naar “op tijd zijn” dat ik reeds op 8.50 uur in de lift stond terwijl ik er pas om 11 uur moest zijn. Ach ja. In ieder geval op tijd zal ik maar zeggen. Net niet genoeg tijd om terug te rijden naar Amsterdam en net iets te lang om voor de deur op een bankje te gaan zitten wachten. Tevens …. zou veilig is het tegenwoordig niet om ergens op een bankje voor een pand te zitten of lopen. Je weet maar nooit.

Naast mij lag (niet in bed maar in de auto) een stapel papieren. Rekeningen, shit, rekeningen en nog meer shit. Met frisse tegenzin toch maar weer een rondje bellen. Tja….mijn avonturen als schoonmaak-magnaat (wat heeft me ooit bezield in hemelsnaam ?) hebben uiteindelijk geleid tot een failliet van mijn persoontje.

Maar goed. Om de tijd te doden beetje rondgereden in Hoofddorp. Op zich niks mis mee met dat dorp. Uiteindelijk toch wel wat schoonmakers aan het lachen gekregen die een paar panden verder de ramen aan het lappen waren. Audi er naast gezet, ramen open en keihard meezingen met elk liedje dat voorbij kwam op de radio. En dan nog met die blonde rotkop met blauwe zonnebril van mij. Hilarisch.

Op een bepaald moment moet je dan toch naar boven. Ik stap