Achtergrond: Gisteren belde Wendy (een “zogenaamde vriendin”) op met allerlei verwensingen, roddels en spreekkoren die totaal niet op waarheid gebaseerd waren. Ze weet mij regelmatig te confronteren met mijn citaten, die ik overigens zelf dan nog niet ken. Wendy (heeft ooit mijn auto onder gekotst) is de beste vriendin van Patricia (HEEL VEEL meer ellende). Dat is ze overigens alleen als Patricia geen vriend heeft want als ze wel een vriend heeft kan Wendy de pleuris krijgen. Waarvan akte.

“Excuses voor gisteren. Het zal niet meer gebeuren. Ik zal je verder niet meer lastig vallen. Veel geluk en tot ziens.”

Tot ziens ?? Hoe durf je ?? Denk niet dat ik die rotkop van jou nog 1 keer wens te zien. Wat ben jij een zielig figuur. Als jij denkt dat ik ooit nog iets met jou te maken wil hebben dan heb je het goed mis. Ik had je gisteren met alle liefde van de wereld (…. censuur, want dat mag je niet zeggen Erik ….) en had daar met nog veel meer liefde de lik voor in gegaan. Scheelt mij overigens weer een boel andere problemen.

PS : bij steeds meer providers sms-en vanaf 6 cent, zijn we dus al die jaren opgelicht (zo kun je het ook bekijken ja)