Vandaag een bijzonder leuke aanbieding gehad qua werk. Leuk om te zien dat ik binnen enkele dagen hele leuke aanbiedingen heb gekregen met idem dito leuke salarissen. En dat terwijl de arbeidsmarkt toch ook niet super is en ik nou niet de hoogste scholing heb gevolgd. Blijkbaar vinden ze de cv wel leuk! En als ik m'n Japans een beetje wil opvijzelen moet ik donderdag maar gewoon JA zeggen.

Het logo voor wiseadvise (geen hoofletters en geen .nl erachter) maar gewoon plain en basic gaat het worden. Druk in gesprek met de design afdeling om al het drukwerk en site op tijd op te leveren. Ondertussen start binnenkort ook nog een 0906 (jaja SEX-lijn) en sms spelletje onder de vleugels van wiseadvise. Het wordt in ieder geval “anders” dan de rest.

Ik krijg steeds meer klachten over de site www.wiseadvise.nl (hij is namelijk nog niet klaar) maar geloof me : er wordt keihard aan gewerkt !