In het kader van totale nutteloosheid voortaan 2 keer per week een onzinnig mailtje (dat ook daadwerkelijk wordt verstuurd). Vandaag nemen we Martin Slijper (brein achter www.radio.nl en bekend van zijn eigen weblog www.slijper.nl) eens onder handen :

Hoi Martin,

Neem aan dat je dit berichtje ooit ergens gaat lezen. Denk ik. Zomaar.

Even een paar puntjes :
De banner met nieuwe advertentiemogelijkheiden op radio.nl verwijst al tijden naar een onmogelijke link. Misschien leuk om een keer om te gooien naar iets werkends (altijd leuk). Hoe ik op die onzin kwam ? Nou, wilde eigenlijk wel wat weten over de vernieuwde mogelijkheden om te adverteren op radio.nl.

Goed, dat gezegd hebbende gaan we verder naar het volgende punt. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat mensen graag willen reageren op je weblogs (is min of meer een basisfunctionaliteit op menig weblog, ik zie je ook wel eens reageren op andermans weblogs dus lijkt me fair om dat zelf ook te accepteren). Dat de layout wel wat frisser mag zal ook jou niet zijn ontgaan.

Ach, maar nu komen we op het punt waar ik al een tijdje naartoe aan het werken ben : radiotuner.nl !!!!!

Na die meer dan geslaagde grap van 1 april (ik lag onder de tafel, maar dat kon aan zijn ivm een dreigende aanslag) ben ik zo dom geweest om radiotuner.nl bij mijn favorieten te zetten. Eerst kreeg nog wel een leuk overzichtje van alle stations maar tegenwoordig leidt dat domein naar een of andere achterkamer met wat rss readers. Dat was niet de bedoeling !! Neem aan dat je dat niet onder een spraakmakend nieuwe dienst verstaat ?

Goed, genoeg onzin om 3 kleine puntjes van aandacht te melden. Teruglezend denk ik zelf : wat een onzin en de insteek is negatief. Maar de insteek is welgemeend goed bedoeld. Ik ook van jou.


Groet,
Erik

Update 19 juli 15:22 – Al heel snel antwoord van Martin. Hij gaat de link aanpassen van de banner. Het reageren op zijn weblog hoeven we voorlopig nog niet te verwachten en radiotuner.nl ….. komt nog. Martin, dank voor de feedback.