Even een wise****** update :

Deze week wordt de server bij Telecity2 in gebruik genomen. Het kost wat, maar dan heb je wel wat. Betekent dat alle klanten gaan verhuizen naar de nieuwe server en dat de volledige techniek voortaan in eigen beheer wordt gedaan. Komende 2 weken erg druk. Momenteel zijn ze bezig met het opzetten van de nameservers, bouwen van de serverĀ en andere voorbereidingen.

Per 1 oktober starten we met 24/7 support. Er moet nog het eea worden geregeld maar daar komen we nog wel uit. Er komen wat gerichte advertenties op bepaalde plekken. Humorpaleis.nl moet worden omgezet en HEEL snel rendabel worden. En er komt een site van/over een darter die ik ga sponsoren. Kleding is al rond, maar nu willen ze ook dartpijlen met logo. Topper !!!

Deze weblog krijgt een eigen URL, welke dit gaat worden is nog onbekend maar suggesties zijn welkom. Tja, het zijn weer flinke investeringen die nu gedaan zijn en worden. Maar …. ik heb er zin an!