Mensen zitten aan m'n kop te zeuren dat er nooit meer wat op hazelog.nl staat, en terecht. Ik beloof immers dagelijks een verse hazelog.

Vrijdag

In de ochtend krijg ik m'n nieuwe Nokia N70. Nummer 3 alweer dit jaar (schaamteloos), de huidige heeft een tijdje terug nog zo'n 400 euro gekost. Het is me echter dit keer wel een pak van m'n hart. Eindelijk een keer fatsoenlijk kunnen internet en multi-mediaal werken. Met non-stop internet kan ik eindelijk 24×7 overal het internet op. Niet dat ik dat nou zo graag wil (af en toe ben ik het echt SPUUGzat) maar soms moet het gewoon.

Ook moet ik nog wat posters laten drukken voor moeders' 50e verjaardag. Gaan we straks aanpakken natuurlijk.

Plannen voor de vrijdagavond zijn nog niet concreet. We hebben Zaandam, Amsterdam en (whatthefuck??) Den Haag in de aanbieding. Wie roept er?

Zaterdag

In de ochtend een hoop “vlieg”werk doen. En in de avond de beruchte, maar altijd gezellige, straatbbq in Zaandam. Ook dit jaar kom ik geheel in stijl zonder partner. Kan ik al dat fijne gezeik weer aanhoren. “Lang niet gezien, wat ben jij groot (en breed ;-) geworden, is het geen tijd voor een vriendin?”. Karton op jullie ogen ja! Ik zal M*sh*d meenemen voor jullie. Ik trok laatst de enge conclusie dat Mashud al de 3e mannelijke huisgenoot is (tegenover een halve dame, maar daar is ooit al genoeg over gezegd).

Zondag

Mams 50 ! Ik zag een leverworst van een meter lang. Een taart die me een weeksalaris heeft gekost en dat uitje naar het Amstel Hotel zal mijn bankrekening ook geen goed doen.

Todo

  • Dit weekend even mijn oude manager Jacques S. bellen
  • Lunchafspraak maken met Arie en Arjan bij BT Global Services
  • Woonkamer afmaken !!
  • Mashud afmaken !!