Morgen is het koninginnedag. De kans is toch groot dat het allemaal aan mij voorbij gaat met alle gordijnen lekker dicht. Er ligt nog een hoop papierwerk en het huis kan wel een schoonmaakbeurt gebruiken.

En eindelijk mag ik me officieel eigenaar noemen van een aantal leuke bedrijven, verenigd onder wiseadvise business solutions. Vorige week een brief van de Rechtbank dus vanaf nu mag ik eindelijk vrijuit spreken en hoef ik niet meer achterom te kijken. Althans, niet meer DAAR voor.

De afgelopen weken kenmerken zich door hard werken, gezond proberen te leven en bijzonder gezellige avonden en nachten met Dennis T. Zo waren we afgelopen nacht bij de Time Out in Gemert. Voor de foto's en video's verwijs ik je naar de links in het menu van deze geweldige site.

Straks even naar de kermis en wellicht vannacht met een slaapzak in een park. Of niet … who cares ?!