Zoo nieuwe week nieuwe kansen. Vanuit een ijskoud kantoor in Utrecht: goedemorgen. Welkom op de weblog die al heeft gezorgd voor: ontslag op staande voet, 2 bijna-rechtzaken, 1 steen door m’n voorruit, ruzie met Klaas en weet ik veel wat nog meer. En toch elke keer ben ik weer verbaasd. Of ik ben gewoon dom, dat kan ook.

Agenda voor deze week zit weer ouderwets lekker vol.

Maandag : ergens nog wat uren slaap inhalen
Dinsdag : boekhouding 2e kwartaal afronden
Woensdag : vast een film via UPC Digital
Donderdag : Koopjesavond
Vrijdag : ’s middags naar 538 om 2000 handtekeningen voor het behoud van ErikJan bij MIDNR
Zaterdag : afscheidsfeest IBM (alweer ja)
Zondag : proberen uit te rusten maar zal vast anders lopen

En ow ja: moet toch eens langs Ikea voor wat nieuwe meubelen. Woehoe.

Inmiddels aangeland dus op kantoor. Belooft een vreemde dag te worden maar het liefst had ik nu lekker naar huis gegaan. Denk dat ik maar eens langs het asiel ga rijden. Heel misschien verdien ik dan mijn plekje in de hemel nog een keer terug.

Werk ze xxx