Hoi Bob,

Ja ik spreek m'n zus nog wel eens ja. Hoorde dat jullie elkaar weer “gevonden” hebben op hyves.

Leuk om te lezen dat je nu een gezinnetje hebt (ik ben er bijna jaloers op).

Je bent lange tijd een goede vriend van mij geweest. Iemand die ik vertrouwde, waardeerde en naast een fijne collega was je ook iemand waar ik graag mee ging stappen, of bij jou thuis wat eten. Ik denk er, op mijn manier, met enorm veel plezier aan terug.

Wijze woorden heb je altijd gesproken en je hebt me altijd willen helpen. Niet dat ik (helaas) altijd luisterde maar achteraf had je natuurlijk gelijk. Stom hoe je achteraf inziet dingen te hebben gedaan die niet door de beugel kunnen / konden.

Als ik terug ga in de tijd had ik het vast allemaal anders gedaan. Al was het alleen maar vanwege het feit dat ik dan mijn goede vriend Bob niet had “verloren”.

Ik wil toch afsluiten met een quote van jou, 1 waar ik nog wel eens aan moet denken:

“Alleen alleen is ook maar alleen, dus als jullie allebei apart ook alleen alleen zitten te zijn, laten we dan bij elkaar gaan zitten. Dan zijn we niet meer alleen, doch slechts eenzaam. “

Het ga je goed kerel en bedankt voor alles !