Bedankt. Bedankt Mr Gijs. Bedankt Mr Dennis. Bedankt alle andere “sjitty” friends. En heel van dank aan jou in dat mooie wit ;-)

Bedankt voor het verzoeknummer van K3 voor de heren uit Venlo. Bedankt Dennis … dat heel Amsterdam nu weet wat ik van een bepaald persoon vind. Dat ik toch even het centrum van de belangstelling mocht zijn. Bedankt voor het verzoeknummer “Ik leef niet meer voor jou” dat we opdroegen aan 1 niet nader te noemen persoon. Bedankt dat je de afgelopen maanden van mijn leven in een paar zinnen tegenover het gehele Cooldown publiek wist over te brengen. Bedankt DJ dat je Marco even wegdraaide zodat iedereen mij mocht horen schreeuwen “Donder nou maar op”.

Ik heb me uitermate vermaakt en laten we afspreken dat we in deze nieuwe realiteit de komende tijd nog veel plezier gaan beleven !