Hoi Es,

Het afgelopen jaar hebben we je leren kennen als een gemotiveerde, lieve, gezellige collega. We hebben vreselijk gelachen maar je hebt vooral keihard gewerkt en ik kan niet onder woorden brengen hoe jammer het is dat onze wegen volgende week gaan scheiden. Het doet mij, en ook Dennis, veel verdriet. Het enige wat we kunnen hopen is dat we elkaar volgend jaar ergens weer opnieuw gaan treffen, en een klein beetje hoop daarop doet leven.

De angst die Dennis en ik hadden dat je ooit huilend zou weglopen om omze misselijke grappen op kantoor was niet terecht. Je bent “een van de mannen” geworden en dat maakt het afscheid extra wrang. Je mag best weten dat ik altijd met trots over je heb gesproken en trots was te zien dat je, vanuit jouw positie, er voor de volle 100% voor ging. Daar kunnen vele anderen die gewoon de hele dag als een zoutzak op de bank hangen, overal over zeiken en de apotheek als afhaalchinees zien nog wat van leren. Jij zat niet te zeiken over je probleempjes (nou ja, een beetje dan hè).

Speciaal voor jou een mooi liedje uitgezocht. We gaan je vreselijk missen. Fijne kerst en de beste wensen voor 2010 !

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.