Ik kom tegenwoordig veel mensen tegen. En iedereen heeft het nog altijd over “Koken met Erik”, waar in de hele geschiedenis maar 2 afleveringen van zijn gemaakt wegens de beroerde kwaliteit, het ontbreken van enige logica en nog meer negatieve dingen.

Er was nog wel een aflevering uit 2006, maar die was eigenlijk afgekeurd. Maar goed, uit nostalgische overwegingen en op veler verzoek hierbij dan aflevering 3 !

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Kleine noot voor de nietsnutten die hier meekijken
en het allemaal zo vreselijk zielig vinden dat ik dat arme poesje niks te eten had gegeven… Pluisje was heel erg ziek door een nieraandoening en mocht maar 1 klein zakje eten per dag. Pluisje is niet oud geworden doordat haar nieren op het laatst helemaal niet meer werkten. Ik ben blij dat ik Pluisje nog een mooie tijd thuis heb kunnen geven en dat ze niet zielig hoefde te sterven in een asiel omdat niemand haar wilde hebben. Pluisje en ik hebben samen een heel leuk jaar gehad.

Zie ook: http://www.hazelog.nl/2007/03/15/pluisje/

Zoo… dat is gezegd. Toedeloe.