Zoo… de laatste weken van het jaar komen er aan. Volle week gaat het worden.

Dinsdag een bruiloft. Leuk, leuk leuk. Ik hoop op veel taart en wens ze vooral geen bittere nasmaak van het geheel. Je hoort tegenwoordig zoveel nare berichten over dat hele trouwen. Bah.

Donderdag nemen we afscheid van Esmeralda (#$@# wordt ook namens Esmeralda bedankt!) en wordt eindelijk de schotel opgehangen (met 400 tv zenders wowowowow, en hopelijk storingsvrij). Donderdag wordt een dag met een lach en een traan zullen we maar zeggen.

En wie weet nemen we vrijdag gewoon wel afscheid van iedereen. Maar dat zien we maandagmiddag wel weer. Ik las dat de hele dag vissen helemaal hip is dus misschien moet ik dat maar eens gaan proberen. En is die griep al weg uit Mexico ? Vragen, vragen, vragen EN een week vol antwoorden.

Toedeloe!