Martina, Johan,

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. We hebben er dan ook wel even op moeten wachten maar om 9.30 uur weet ik dat er 1 vrouw keihard “YES” riep. Tijd voor wat tips van de Haas. Jullie zijn dan wel niet in het theater getrouwd maar dat maakt het huwelijk niet minder de voorstelling van je leven natuurlijk.

Johan,
Je weet nu toch wel wie er vanaf morgen voortaan lekker op de bank blijft hangen (jij niet) en wie er voor de inkomsten kan gaan zorgen (jij wel). Mocht je je post kwijt zijn… kijk dan in je klerenkast onder een stapel kleren. Je komt er de gekste dingen tegen. Schrik niet van een incassobureau meer of minder, hoort allemaal bij het instituut dat huwelijk heet. Maar met een beetje mazzel weet ze al die post lange tijd voor je verborgen te houden dus maak je nog maar geen zorgen. En tja, ze zit dan wel “ziek” thuis maar ze zorgt wel voor je dieren hoor…

In het proces verlies je wellicht wat vrienden en half ontblote dames op tv mogen niet meer. Maar hee… je bent wel de gelukkigste man ter wereld. Dat denk je tenminste (sukkel!).

Troost je met de gedachte dat als je thuis komt dat je lieve vrouw er altijd voor je is en dat je eten voor je, nou ja… thuisbezorgd.nl doet wonderen. Ik bestel er ook vaak!

Martina,

Neem het Johan niet te veel kwalijk dat hij nu vaak laat thuis komt. Hij moet nu immers ook voor jouw inkomen zorgen en hij kan natuurlijk ook niet vliegen. Mocht je allerlei stemmetjes in je hoofd gaan horen ga dan eerst op een cursus reiki in plaats van naar de psycholoog. Misschien ben je namelijk wel mega paranormaal en een genezer. Ga niet proberen opeens huisvrouw te spelen want zaken als koken en het huis schoonmaken ga je uiteraard niet zelf doen. Gekkie!

Onthou ook dat een blaasontsteking iets totaal anders is dan de mexicaanse griep en bloedarmoede (medische encyclopedie heb ik voor je bijgesloten). Mannen geloven namelijk veel onzin, maar er zijn ook grenzen. Probeer niet over die grenzen te gaan en dan kun je nog jaren plezier hebben van Johan.

Laten we proosten op een mooi, lang en gelukkig huwelijk.

Erik, Couscous en Noodles

PS. Mijn tips en trucs inzake “scheidingen” houden jullie nog even tegoed van me. Ben momenteel nog druk bezig met dit handige boekwerk. Maar bel of mail me rond die tijd gerust nog even 😉