Eerste opmerking: Lisa, sorry! Je hebt weer toegang tot hazelog.nl. Kun je weer elke dag lachen. Laat me even weten als je filmpjes op Youtube staan en stuur me een linkje (ehazeleger@gmail.com). En Bianca heeft zich ook erg vermaakt de hele avond, dankzij jou!

Okee… ik had gezegd “even een uurtje langs” maar het werden er 8. En ik had het idee dat ik nog lang niet was uitgepraat en sorry dat ik een beetje de aandacht naar me toe heb getrokken en bied alsjeblieft excuses aan aan de buren. Dat was nog eens schaamteloos kennismaken, sorry sorry sorry. Ik ben trouwens echt te boeken voor feestjes en partijtjes! Ik had ook niet verwacht dat Martina hardop mijn brief ging voorlezen en dat iedereen maar bleef vragen om nieuwe waargebeurde verhalen uit mijn leven. Of heb ik dat een beetje afgedwongen?

De mini-frikandelletjes waren overheerlijk. Wel jammer dat we moesten wachten tot alle overige visite weg was. Maar ik begrijp het allemaal hoor. Het maakt niet uit.

Heel erg gefeliciteerd en hopelijk vele gelukkige jaren.