Zo… 2009 zit er al weer bijna op. Het was een jaar met pieken, maar ook even veel dalen (als dat er al niet meer waren). Het mooiste compliment hoorde ik vorige week dinsdag toen ik werd toegesproken met de fijne woorden “dat ik weer een beetje los kwam”. Inderdaad, het leven is een stuk mooier geworden deze laatste maanden. Misschien niet makkelijker en simpeler maar wel leuker en mooier.

En zoals elk jaar komt er op het laatst het besef dat het “opeens” weer Kerst is. Dat lijkt bij mij elk jaar weer onverwachts te komen. En dus ook dit jaar. De clichés als “het jaar is omgevlogen” en “wat gaat de tijd toch snel”  zijn allemaal waar.

Het werkjaar 2009 zit er ook al bijna op, met nog enkele dagen te gaan. Qua werk kan ik niet anders zeggen dan dat het allemaal een buitengewoon spannend jaar is geworden uiteindelijk en laten we hopen dat we deze spanning snel van ons gaan afschudden want een beetje rust in de tent zou ook wel eens leuk zijn. Aan onze ideeën en plannen ligt het in ieder geval niet.

Evalueren doen we ook van de sattelietschotel: toegegeven, het is geen vergelijking met UPC qua aanbod maar het is een genot om storingsvrij tv te kunnen kijken en zonder stress weer een programma te kunnen pauzeren, op te kunnen nemen en te genieten van HD TV.

We kijken met veel plezier vooruit naar 2010, dat het maar een mooi jaar moge worden.