Goedenavond,

Ik zie allemaal promo’s op Net5 over “NIEUWE” afleveringen van je favoriete crimeseries op Net5. En dus zit ik met mijn bakje popcorn gezellig op de bank.

Nu vraag ik me … wat verstaat Net5 onder “NIEUW” ? Betekent dit afleveringen die DIT jaar nog niet eerder zijn uitgezonden of wordt het publiek van Net5 gezien als een stelletje seniele kwijlende gekken die je een willekeurige aflevering voorschotelt en dat ze halverwege een aflevering al niet meer weten hoe het begon?

Sorry, maar afleveringen van Cold Case die vorig jaar al een keer zijn uitgezonden kan ik met de ruimste betekenis van het woord “NIEUW” niet rijmen. Wellicht dat iedereen bij de SBS groep vorig seizoen naar RTL4 of Nederland1 zat te kijken maar dit zijn gewoon ordinaire herhalingen. Geeft verder niet, want daaruit bestaat 80% van het programma aanbod van SBS, maar gooi er dan niet 10x per dag een promo in om maar elk uur te roepen.

Maar misschien zit ik er helemaal naast en snap ik gewoon niks van de betekenis van “NIEUW” zoals SBS deze interpreteert. Laat me graag verrassen…..


Met vriendelijke groet,
Kind regards,

E. Hazeleger