Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Ik hoorde hem vandaag en verdomd … als we gaan dan gaan we ook met z’n allen! Op zoveel manieren uit te leggen en dat maakt het natuurlijk niet minder waar.

De eerste werkdag van 2010 zit er op en het was weer een “volle uitzending” met de nodige problemen (en gelukkig ook de oplossingen). We zijn alleen nog niet compleet maar daar wordt hard aan gewerkt! Dennis die zegt dat hele “krijg ’t” toch op een heel andere manier. En oh ja Es, je postbakje zit helemaal vol. We missen je!

Ik was vanmorgen iets te laat. Het zal iets te maken hebben gehad met die fles tequila, die fles Feighling en die fles Goldstrike (NASTY spul…). De wedstrijd tussen de jongens en de meisjes is overweldigend door meneer De Haas gewonnen. Nou ja, stond wel te tollen op mijn benen maar heb tot het laatst overeind kunnen staan. Met moeite.. dat dan weer wel.

Nou ja handig als er dan iemand in de buurt is met 1e en 2e graad reiki. Interessante ervaring…. binnenkort meer. Nooit veroordelen zonder informatie in te winnen natuurlijk. Nou ja, dat was maandag. Tot morgen, dan hopelijk ook de video’s van Oud & Nieuw!