Vanmiddag is Lucia de B. vrijgesproken. En al de hele dag kijkt iedereen (net als ik) uit naar de aanwezigheid bij Nova en Pauw & Witteman. Je zal maar 6 jaar ten onrechte hebben vastgezeten door een “dwaling” van ons gerechtelijk systeem. Toch heerlijk hoe 1 vrouw op 1 avond de hele overheid, justitie, het OM en alles er om heen kapot kan scheuren en ons vertrouwen in de overheid onder het nulpunt krijgt?

De hele dag reden dan ook auto’s op en af bij het Binnenhof. Mensen zijn teruggeroepen van vakantie en in allerijl werd er stiekem gesproken in het Torentje van Balkenende. Na die interviews zou dit natuurlijk het gesprek van de dag gaan worden morgen bij de koffiemachine. Er werden in allerijl damage-control experts uit Amerika overgevlogen. Het was 1 groot gekkenhuis!

Dus daar zaten ze dan allemaal in dat torentje. Balkenende stak opeens zijn vingertje op “Ja sorry… maar als we nu een paar prullenbakken in de fik steken dan hoor je niemand meer over die Lucia de B.” Iedereen moest lachen. Maar het bracht Mark Rutte wel op een idee. “Jan-Peter, die half-bakken mentaliteit moet nu eens afgelopen zijn. We zijn een standvastig kabinet dat nu moet ingrijpen. Het is dan niet de juiste VOC mentaliteit om een paar prullenbakken in de fik te steken. Ik ben ooit eens vreselijk gedumpt door een gozer uit Bergen op Zee. Gooi daar de fik maar in dan.”

Een paar uur later staat Bergen aan Zee in brand. Alle zenders zenden live uit vanuit Bergen aan Zee. Het land is in paniek en leeft mee. Mensen raken hun huis kwijt, er zullen gewonden vallen en helaas ook wat doden. We gaan helpen (want zo zijn we), geld inzamelen en voor ze binnen.

En Lucia de B… die is iedereen morgen gewoon vergeten

Ik wil dit gezegd hebben…. de verhalen morgen over mijn zelfmoord zijn overigens totale bullshit en deze weblog zal er morgen vast ook niet meer zijn. Het gaat u allen goed… Ik laat mij de mond niet snoeren door deze zieke overheid!