Erik hier live vanuit een snikheet Turkije. Het is hier inmiddels half 2 geweest maar daar merk je op straat maar bijzonder weinig van. Leuk! Net terug van een hapje eten op de boulevard en ik kan hier wel aan wennen geloof ik.

De vorige nacht nog druk bezig geweest met het inpakken van alle spullen, het regelen van opvang voor de poesjes en allerlei andere zaken. Vanmorgen vroeg op kantoor de laatste puntjes op de i gezet. Essie heeft me, heel lief, met koffers en al op de trein gezet. Dat was ook al weer lang geleden…. de trein.

Was om 12 uur op Schiphol. Ruım 2 uur voor vertrek. Het werd alsnog rennen omdat het inchecken wel eeuwig leek te duren. Om vervolgens bezweet aan te komen bij gate D18 om te constateren dat we nog een klein uur gingen wachten omdat het vliegtuig er uberhaupt niet was. Afıjn.

Vlucht is goed verlopen, opvang bij Antalya ook. Na 3 uur reizen dan ook aangekomen ın het mooie hotel.

Afijn, een Turks toetsenbord werkt gewoon niet lekker. Morgen maar even een internetcafe zoeken en de eerste uurtjes wat remote support leveren aan de kids in Haarlem. Daarna maar eens de stad in.

Volg me op Twitter voor geregelde updates www.twitter.com/ehazeleger

Ik heb al heel veel fotomateriaal maar dat komt als ik terug ben wel weer.

De groeten!