Alweer dag 3 in Alanya. Vanmorgen wel op tijd voor het ontbijt dus dat was roerei, gebakken ei, gekookt ei en patat. Erg gezond dus. Daarna maar richting het strand gegaan (nog geen 200 meter van het hotel) en een Nederlands stelletje aangesproken of die even op mijn spullen wilden passen. Ik vind het niet erg om beroofd te worden, maar dan liever door een Nederlander 😉

Het was al weer meer dan 10 jaar geleden dat ik ben wezen zwemmen dus dat was op zich al heel erg leuk. Gisteren heb ik de ijssalon teruggevonden waarvan ik zo’n 14 jaar geleden al vond dat ze leker ijs hadden en ik was vooral trots dat ik het uberhaupt teruggevonden had. Helaas n0g steeds geen fatsoenlijk wireless internet hier dus de foto’s en video’s zullen echt nog even moeten wachten. Maar ik heb goede hoop dat nog dit weekend op te lossen.

Vanmiddag mijn badkuip volgegooid met water en Biotex: mijn alternatieve wasmachine was daarmee een feit. Het probleem is dat je na een paar uur al weer doorweekt bent van het zweet en op 3 setjes schone kleren per dag was mijn planning niet gemaakt. Ach ja, we handwassen wel. En ondertussen ook wat vette Bjern Borchs, Mike en Dolci & Gabbaloni kleding gekocht (gek dat dat hier een andere naam heeft) tegen werkelijk waar spotprijzen. Hoort dat trouwens dat die letters er na 1x wassen af gaan? Gek hoor…

Een uur geleden kwam ik er achter dat mijn bankpas defect is. Op zo’n moment blijkt dat de alarmcentrale van ABN Amro en je duurbetaalde reis/calamiteitenverzekering voor Jan Lul zijn want als je echt een probleem heb moet je het vooral zelf oplossen. Met wat aanwijzingen vanuit Nederland van Mr. Dennis inmiddels een oplossing, al zal ik waarschijnlijk maandag pas weer een geld hebben. Gelukkig ben ik daar op voorbereid met mijn voorraadje noodgeld.

En voor de mensen die de update gemist hebben: mijn advocaat heeft me gebeld over de beschikking van de scheiding. Over de (financiele) afhandeling dus. Ik ga daar verder even helemaal niks over zeggen maar ik kan wel zeggen dat daar het laatste woord nog niet over gesproken is en dat ik me daar vanaf volgende week woensdag even op ga richten.

Een groot woord van dank aan de helden (en heldin) die de boel draaiend houden daar in Haarlem (of het tenminste proberen ;-)).

Over 5 uur gaat al weer mijn wekker. Heb me laten overtuigen mee te gaan naar Pamukkale (voor de geinteresseerden: http://nl.wikipedia.org/wiki/Pamukkale). Dus tijd om het bed op te zoeken.

Morgen dus even geen update maar dat haal ik later wel weer in. Succes morgen allemaal met de voetbalwedstrijd en de hitte. Zag het Journaal en het lijkt wel of  het hele land in de fik en in de file staat. Als ik me niet vergis speelt Nederland (als ze winnen) maandag weer en het lijkt me leuk als ik dat hier met mijn mede-Hollanders kan gaan aanschouwen, dus zet hem op!