Kijk… zo kan klantenservice ook natuurlijk:

—————-

Klant E. Hazeleger 12-07-2010 09:01 NM
Melvin,

Ik had graag nog een zure licht-komische reactie geplaatst maar het probleem lijkt nu inderdaad opgelost en ik krijg nu netjes een melding dat ik een actief abonnement heb. In de wedstrijd tussen TomTom en Erik lijkt het er op dat ik een paar minuten voor het verlopen van de 2e verlenging mijn doelpunt heb gemaakt (of is het mogelijk een eigen doelpunt van TomTom??). Any way…

Ik hoop dat je voor de lange periode dat ik problemen heb ondervonden met mij HD traffic mij tegemoet kan komen in de vorm van een compensatie en dan beloof ik plechtig dat ik TomTom voorlopig met rust ga laten. Op de voorwaarde dat alles blijft werken natuurlijk.

Groet,
Erik

—————-

Reactie Melvin S. (NL)

Geachte heer Hazeleger,

Hartelijk bedankt voor uw contact met onze afdeling Customer Care.

Het referentienummer voor uw vraag is 100626-000917. Dit referentienummer kunt u vermelden als u nogmaals contact met ons opneemt over dit onderwerp.

Bedankt voor uw reactie. Ik ben erg blij om te horen dat uw vraag naar tevredenheid is beantwoord. Ik wens u dan ook erg veel navigatieplezier!

Ter compensatie heeft u 5 maanden HD Traffic van ons ontvangen. Ik zal uw komische toon missen, maar ben blij dat dit probleem is opgelost.

Mocht u in de toekomst nog tegen problemen oplopen of heeft u nog andere vragen, reageer dan op deze e-mail, zoals onder de stippellijn staat uitgelegd.

Met vriendelijke groeten,

Melvin
TomTom Customer Care Team

Toegegeven: het heeft even geduurd. Maar ik ben weer happy met TomTom.