Jaja mensen… 6 september 2010 is het in mijn huwelijk tijd voor het “leren jubileum”. Gek, ik hou helemaal niet van leer.

En met deze mijlpaal heb ik inmiddels al elke weddenschap gewonnen natuurlijk. “Dat hou je nog geen half jaar vol Haas”. Fuck you all… 2 jaar dus! Exact een jaar geleden was ik vrolijk mensen aan het oproepen voor ons eerste jubileum waarbij de officiĆ«le ondertitel was “Zorg dat je er bij bent en er geen minuut van mist want het kan wel eens het ENIGE jubileum worden”. Uiteindelijk hebben we samen dat eerste jubileum niet eens meer kunnen vieren. Dus de tweede gaan we (zonder Kim uiteraard!!) groots vieren.

Ongelooflijk dat een scheiding inmiddels langer duurt dan het huwelijk ooit echt stand heeft gehouden. Dik applaus voor de rechtspraak in Nederland en een dik applaus voor leugenachtige en afzichtelijke mensen (noot van mijn advocaat: hiermee bedoelt Erik niemand in het bijzonder). Dat moet gevierd worden met “Kim & Erik’s -maar-dan-zonder-Kim- 2e jubileum BBQ!

Het eerste jaar van mijn huwelijk (met Kim) was natuurlijk ook geen feest maar dat is het tweede jaar van mijn huwelijk (zonder Kim) meer dan goed gemaakt. Het is wat apart zo’n huwelijk maar gelukkig zijn sommige dingen nog altijd ongewijzigd: de leugens, het op de bank hangen, het leegzuigen van je partner die gewoon werkt voor de kost, het verzinnen van ziektes en aandoeningen. Kim zoals we haar kennen in haar habitat.

Mensen vragen me wel eens af of ik bang ben haar tegen te komen in Haarlem en wat ik daar van zou vinden. Mijn antwoord is dan simpel: zodra ik in de verte een bankstel zie langsrijden maak ik me wel tijdig uit de voeten. Ik verneem uit het reiki- eh ik bedoel roddelcircuit dat ze een bloedhekel aan me heeft inmiddels en ik wil niet in de krant komen met als kop “Man doodgereden door vrouw op bankstel”. Mocht dat wel gebeuren dan gun ik Rowin uiteraard alle credits voor de foto’s.

Ik had natuurlijk graag geroepen “all drinks on me” en “onbeperkt vreten en schransen” maar er lezen ook boze kwade geesten mee. Dus ik zeg dan maar: “Plastic bestek en bekertjes regel ik, nemen jullie de rest mee?“. Ik had graag nog een hoogtepuntje toegevoegd van ons huwelijk maar die map met “Huwelijk – hoogtepunten” staat helaas nog helemaal leeg in het stof. Het hoogtepunt moet nog komen. Wanneer dat is? Dat is wanneer we met confettikanonnen en champagne bij de Rechtbank Haarlem staan en vrolijk meezingen met het volgende liedje.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

PS…. over de BBQ binnenkort meer op deze site!