Ik weet nog goed dat ik vrijdag in de auto tegen Dennis riep dat ik het allemaal nog maar moest zien met die iPad. Mijn enige motivatie was dat ik altijd en overal bij mijn belangrijkste documenten kon en toegang tot alle servers had.

Inmiddels ben ik 3 dagen verder en moet ik concluderen: ik kan niet meer zonder. Onderweg gewoon kunnen werken, in bed nog even een half uurtje mail wegwerken, alles wat je wil en moet weten met enkele klikken op je scherm. Het is een genot om mee te werken en het ziet er natuurlijk ook gewoon geweldig uit. Ik ben al bij veel mensen geweest en iedereen vindt hem mooi en de meesten verdenk ik er van de meesten er van dat ze de komende dagen wel in de rij bij een Apple shop staan. Want ja, het is een geweldig apparaat. En ja, ik type dit bericht gewoon met 10 vingers op mijn iPad.

En natuurlijk is het ook een wannahave, met heel veel hippe dingen waar je niks aan hebt maar die er gewoon gaaf uitzien. Maar dit blijft een geweldig apparaat! Steve, I love you. Let’s have some great sex 😉