Zeg… lieve mensen van Canal Digitaal. Ik zie dat jullie al de hele dag rondhangen op mijn website. Ik ga er vanuit met het schaamrood op de kaken. Maar in het kader van “nu jullie hier toch zijn” … leg mij eens uit.

Waarom heeft deze NIEUWE decoder exact hetzelfde probleem en heb ik zojuist weer eens met de schakelaar moeten spelen om hem weer tot leven te wekken. Godverdomme het lukt jullie om tv signaal duizenden kilometers te versturen maar een simpel werkend doosje in mijn woonkamer is blijkbaar iets te veel rocket science voor jullie? Weer een opgenomen programma weg. Hebben jullie iets tegen mensen die een programma volgen of is het iets persoonlijks tegen mij?

Doet eens even heel snel contact met mij opnemen voor een oplossing want dit gaat weer mijn boeken in als een schaamteloos slecht product. Inmiddels al wat weer schaamrood op de kaken?