POLITIEBERICHT: Erik & Suuz

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. In de nacht van 7 op 8 november 2010 hebben twee verdacht uitziende personen die zich regelmatig begeven op de twitterz elkaar gevonden. Sinds die dag zijn ze eigenlijk onafscheidelijk. Alhoewel er geen direct gevaar bestaat heeft de politie een aantal vragen aan dit duo. We willen u vragen naar hen uit te kijken.

Alhoewel hun twitter ava’s nogal vaag zijn zijn de volgende signalementen bekend:

Erik

Postuur knuffelbeer
Afwisselend met bril of lenzen
Op zijn hoofd een kerstmuts (ook gezien met oranje wuppie)

Vaste uitspraak: “Mijn god zeg”

Suuz

Bijzonder aangenaam om naar te kijken
Afwisselend met ene bril of andere bril
Op haar hoofd een muts, ook wel eens aangevuld met sjaal
Laarzen waar Wubbo Ockels nog de eerste maanwandeling mee heeft gemaakt

Vaste uitspraak: “Dat mag je niet zeggen…” of “Dat mag ik niet zeggen…”

Verdere details ontbreken helaas nog.

Beiden worden de laatste tijd regelmatig gesignaleerd op het traject Zaandam – Oosterhout. Tevens worden zij volgens bronnen ook vaak gezien op msn, twitter en ping. Volgens onbevestigde bronnen wordt het illustere duo ook regelmatig gesignaleerd bij de McDrive net even voor sluitingstijd.

We vragen u dringend naar deze mensen uit te kijken. Mocht u de genoemde personen herkennen of tegenkomen probeer hen dan niet zelf te benaderen maar neem direct contact op met het dichtstbijzijnde politiebureau.