Reisverslag deel 1: Bulgarije 

Toen Gijs mij 2 weken terug vroeg om op vakantie te gaan zei ik uiteraard meteen ja. In alle eerlijkheid: ik had er totaal geen vertrouwen in dat we onze agenda’s op elkaar konden afstemmen, het eens worden over de lokatie en toestemming zouden krijgen van onze schatjes. Ik heb het dan uiteraard over Roel en Dennis.

Met een gezamelijke ICT ervaring van 20 jaar bleek het nog verdomde lastig een vakantiesite te vinden waar op korte termijn iets te boeken was. Ook het feit dat Gijs begon te zoeken bij de duurste hotels en ik bij de goedkoopste was uiteraard niet handig. Maar zoals altijd: de gulden middenweg bood hier uitkomst.

Natuurlijk wilde Suuz mee. Of niet mee. Of wel mee. Aangezien ik de man van de knopen ben heb ik Suuz gewoon meegesleept. Zo ben ik.

En ja, zo’n last minute geeft een hoop stress. Van alles regelen en op de ochtend van vertrek nog je koffer vullen geeft wat stress. Suuz nam al een duik richting de vakantie op de trap van het treinstation, we misten de trein en de aansluiting. Zo ontstond de unieke situatie dat Gijs te vroeg en wij te laat waren. Ik haat de trein, dat wil ik gezegd hebben.

Als 3 kleine biggetjes in de economyclass is natuurlijk geen pret. Ik rook af en toe wat vreemde geuren en vermoed dat Gijs daar schuldig aan was. Suuz wilde slapen. Of niet slapen. Of wel slapen.

Aangekomen in Bulgarije werden we verrast door regen. Afijn, shit happens. Bij de aankomst bij het hotel keken vier boze ogen mij aan. In het donker lijkt het inderdaad op de ghetto van Sunny Beach. Maar dat viel bij nader inzien wel mee.

Tot zover deel 1. Stay tuned over de spannende verhalen over laxeerpillen, de Tour du Roef en meer.