Onder juridische druk van UPC zien wij ons genoodzaakt de volgende tekst te publiceren.

Recent zijn op internet gesprekken geplaatst die mogelijk de indruk hebben gewekt daadwerkelijk gesprekken tussen mij en de UPC helpdesk te zijn. Voor de goede orde: dit waren professionele acteurs die door ons zijn ingehuurd. Wybe de Wilde, Gerten de Wit en Sjuul Crapuul werken dus niet ECHT bij UPC en eventuele gelijkenissen met bestaande personen die wel bij UPC werken zijn dus louter toeval.

Het betreurt mij buitengewoon dat de eerder genoemde heren, die ik niet NOGMAALS zal noemen (Wybe de Wilde, Gerten de Wit en Sjuul Crapuul), zijn aangesproken op zaken die daadwerkelijk nooit hebben plaatsgevonden.

Tot slot wil ik natuurlijk zeggen dat UPC een bijzonder klantvriendelijk en professioneel bedrijf is. Het spijt me bijzonder als door de door mij gefingeerde gesprekken de indruk is gewekt dat de medewerkers van UPC afkomstig zijn van een gesloten inrichting die elkaar tegenspreken, niet klantgericht werken en/of denken.

PS Wilt u de gesprekken nog eens terugluisteren? Dat kan! http://j.mp/ouR9Ta

Einde bericht