Zo, mag ik even van mijn nieuwe baasje een stukje op zijn blog schrijven. Een hele eer natuurlijk. Maar goed, ik moet dus een heel blogje schrijven voor 1 hondenkoekje. Betaalt hij iedereen zo slecht of ben ik genaaid hier?

Vrijdagmiddag stonden ze ineens voor de deur van het asiel in Amsterdam. “Raar volkje” dacht ik nog, maar ja terug naar zo’n klein hok in het asiel was ik ook wel een beetje zat. Dus mijn beste pootje voorgezet en binnen de kortste keren zat ik op de achterbank van een auto. Nou, ik zal er niet omheen draaien: die Suuz die reed dermate dat ik de nodige poepjes van de spanning liet. Alhoewel… niet al die poepjes waren van mij maar die dikke kale man voorin die kon er ook wat van zeg!

Nou ja dan verwacht je dus een groot huis met een grote tuin. Wat denk je? Moet ik gewoon de trap op 2 hoog naar een flatje. Had ik dat geweten dan had ik wel in dat asiel gebleven natuurlijk! Maar ja, je moet alles een kans geven en toen ik eenmaal mijn eigen hoekje in de (overigens best wel ruime) woonkamer had vond ik het allemaal wel prima natuurlijk.

Heel soms doe ik wel eens stoute dingen maar dan kruip ik snel tussen de benen van mijn nieuwe baasjes of lik ik ze helemaal onder. Daar kom ik dan altijd wel mee weg. Die poesjes in huis die vinden me nog niet zo heel erg vriendelijk. Eentje heet “Lieve” maar dat is dan wel degene die me al een paar petsen op mijn neus heeft gegeven. Niet echt een toepasselijke naam als je het mij vraagt…

Ik ben al heel veel mee op stap geweest in de auto en ondanks de rijstijl van Suuz vind ik dat allemaal best wel gezellig. Allemaal lieve mensen die met me willen spelen. En mijn baasjes gaan heel lang met me wandelen. Daar snap ik overigens niks van want bij de eerste boom ga ik al plassen en bij het eerste stukje gras leg ik mijn drol al neer. Blijkbaar houden deze mensen erg van wandelen dus ik doe maar vrolijk mee.

Gisteravond was ik in het Twiske. Daar mocht ik los en HEEEEL hard rennen. Ik probeerde nog even weg te rennen maar aangezien beide baasjes geen enkele aanstalten maakten om achter mij aan te rennen koos ik toch maar eieren voor mijn geld. Waar haal je anders zo laat op de avond nog koekjes vandaan he?

Nou ik ga nu mijn koekje claimen. En ik moet de was nog ophangen.

Een poot van Lex!