Verstuurd op 3 november 2012 om 12.07 uur

====
Suzan,

Ik verwacht dat komende week ik de iPad en iPhone inclusief accessoires (en dus ook de simkaarten en pincodes) van jou ontvang. Dit kan per post naar ons kantoor in Zaandam. Dat betekent dat ik de spullen dan uiterlijk vrijdag 9 november heb ontvangen.

Nadat die zijn ontvangen zal ik binnen 1 week (van maandag 12 tot vrijdag 16 november) data en tijden geven waarop je je spullen kan ophalen. Mochten al deze tijden niet schikken dan heb je ruim voldoende tijd gehad en zal ik zelf de nodige maatregelen nemen. In al die weken (maanden inmiddels) heb je 1 datum en tijd genoemd waarvan je bij voorbaat wist dat ik niet kon omdat ik dat netjes heb aangegeven.

Dat je al ruim 4 maanden weet wat je rechten zijn zal allemaal wel. Net als je dossier. Stop die lekker in je *** daar waar je tegenwoordig toch van alles in stopt.

Laat deze mail lekker aan iedereen zien. Zet hem online. Stop hem in je dossier. Fuck you. Dan heb ik ook nog genoeg dat online kan. Ik hoop je verdomde trots bent op jezelf als je in de spiegel kijkt. Het feit dat je zoveel leugens moet gebruiken om mij zwart te maken zegt mij meer dan genoeg. Als je al moet gaan liegen over mij om je eigen gelijk te halen… ziek. Gelukkig kennen de meeste mensen mij (of hebben ze mij leren kennen) en weten die mensen wel beter.

Dat je nieuwe levensmissie is om je eigen leven en dat van anderen kapot te maken: chapeau! Zelfs het gekste wat je over mij hebt lopen liegen en bedriegen heeft jou niet zo gesloopt als dat jij nu jezelf vakkundig aan het slopen bent. Chapeau. Wat zal je moeder vreselijk trots zijn als ze dit allemaal hoort.

Krijg de tyfus, al is de kans op een soa natuurlijk veel groter. Je bent een vies, ziek mens. En ik hoop dat je dat ook ziet als je in de spiegel kijkt. Kijk nog eens goed naar de symptomen van NPS en vraag je af of je je eigen shit niet op mij projecteert? Hoe verzin je zoiets geks? Weet dat als je ergens online leugens over mij publiceert ik daar werk van maak. Dus pas daar mee op. Met leugens. Hoop wel dat je geniet van het vertellen van al die leugens. Dat moet een groot feest voor je zijn.

Wat dom zeg dat ik de afgelopen week nog mensen aan het overtuigen was waarom ik ondanks alles toch nog een Smart voor je ging halen. Als waardering voor 2 geweldige jaren. Als blijk van dank voor je steun en het plezier dat we samen hebben beleefd. Waardering die je blijkbaar 2 jaar lang niet had gehad. Naast die vakanties, uitjes, etentjes, geld, auto, telefoon en weet ik veel wat had ik blijkbaar als blijk van waardering ook elke week een verse piemel mee moeten nemen geloof ik. Als waardering.

Dat je een verder zorgeloos leven met een schat van een hond en een vriend die stapelgek op je was, familie en vrienden die van je houden inruilt voor een bestaan als sletterige hoer… tja. Zet hem op. Wees lekker trots op jezelf. Kijk nog eens in de spiegel. Goed werk. Chapeau.

Voor mij ben jij nu dood. En ik heb het idee dat jij voor jezelf nu ook dood bent. Oh nee, niet dood maar “vrij” he? Chapeau! Neem nog een wijntje. En nog een.

Ondanks alles kan ik nog zeggen dat ik een ziel heb. En gevoel. Dat is niet altijd makkelijk en dat doet soms verdomd veel pijn. Jou vergeten en loslaten is moeilijk geweest maar je hebt me daar goed mee geholpen. Dank je wel. Ik heb veel van je geleerd. Vooral over hoe ziek mensen kunnen zijn waar je mee onder 1 dak leeft, hoe goed je blijkbaar bent als actrice en hoe gevoelloos je kan liegen en bedriegen om jezelf maar positief af te schilderen.

Erik

PS antwoorden op deze e-mail is niet nodig. Je bent bij deze geblokkeerd op al mijn mailadressen. Na ontvangst van de spullen zal ik de data en tijden geven.