Gisteravond een gesprek had. In alle rust. Stilte. Met z’n 2. Wat we eerder hadden moeten doen. In plaats van kinderachtig bitchen via het internet. Zonder daar 1001 mensen bij te betrekken. Waar 2 kijven, 2 schuld. Waar ik mijn grote bek had had ik ook mijn kleine hartje. En waar ik om mij heen schopte vocht ik naar een oplossing.

Er is me verweten dat ik online mijn imago van de grote stoere klootzak heb volgehouden. Een ieder die mij even gesproken heeft in de afgelopen weken (online en offline) heeft mijn tranen, mijn verdriet, mijn teleurstelling, mijn onbegrip gezien. Ik heb die niet verborgen. Nooit. Ik heb nooit gedacht of gezegd dat ik perfect was. Nooit. Ik heb altijd gezegd dat ik haar acties heb begrepen, geaccepteerd en daar vrede mee kon hebben. Omdat ook ik niet perfect ben en zeker mijn fouten heb gemaakt naar haar toe.

Zij kiest er voor om de deur definitief dicht te trekken. Daar kan ik niks aan veranderen. Wat ik ook zeg, probeer of doe. Ik kan daar niks aan doen. De vrouw, de liefde van mijn leven, waar ik zo veel plezier mee heb gehad en zoveel verdriet mee heb gedeeld. We hebben het elkaar heel moeilijk gemaakt. Gisteren konden we wel naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen. Waarom hebben we dat niet veel eerder gedaan?

Godverdomme, ik ga je missen.

Ik wil je niet missen.

Ik wens je het allerbeste.

————————————————————————

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
‘Cause I saw the end before we’d begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what’s mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won’t stop there,
I am here for you if you’d only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I’ve kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I’ve been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when I wake,
You can’t break my spirit – it’s my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I’ve seen you cry, I’ve seen you smile.
I’ve watched you sleeping for a while.
I’d be the father of your child.
I’d spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We’ve had our doubts but now we’re fine,
And I love you, I swear that’s true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I’m asleep.
And I will bare my soul in time,
When I’m kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I’m so hollow, baby, I’m so hollow.
I’m so, I’m so, I’m so hollow.
I’m so hollow, baby, I’m so hollow.
I’m so, I’m so, I’m so hollow.