Ja ik zit sinds 1 oktober op Relatieplanet. Gewoon omdat het kan. Wat ik daar doe? Vrouwen afzeiken die mannen zoeken met lang golvend haar. Vragen of ze die dan in de vitrinekast gaan neerzetten of boven de haard gaan ophangen. Of vrouwen die zoeken naar een man in een net pak, want dat vinden ze mooi. Fuck jullie allemaal. Echt.

Nee, 1 ding is duidelijk. Als je als man aan de vrouw wil moet je sowieso niet roken *gooit snel zijn pakje peuken weg*, ze wil verrast worden, ze wil weekendjes weg en ze wil vooral ook op de bank dvd’tjes kijken. Ze kijken allemaal Twilight en ze lezen allemaal 50 tinten grijs. Nou dan heb je wel 95% van de oproepen wel beschreven. Diepe, diepe zucht. Sommigen die hebben nog wel wat aanvullende belachelijke wensen. En dan ga ik met ze in discussie. Over hoe ziek dat dan wel weer niet is. Of ze wel helemaal goed bij hun hoofd zijn. Ik heb daar overigens een paar leuke nieuwe “vriendinnen” aan overgehouden. Tegengas geven is het nieuwe “lief doen” of zo. Denk ik.

En toen kwam jij voorbij. Een oproep die gewoon totaal anders was dan alle anderen. Rare dingetjes waar ik vreselijk om moest lachen. Dingen die ik herkende. Die ik, hoe raar ze ook klonken, helemaal snapte. Je wil vast ook lange wandelingen maken, verrast worden en op de bank dvd’tjes kijken maar daar hebben we het nog niet over gehad. We hebben het over totaal andere dingen. Totaal niet relevant maar wel vreselijk leuk.

Vanavond zei je iets tegen me wat ik al een paar dagen stiekem zat te hopen. En dat is wederzijds. En ja, dat zei je net 5 minuten nadat ik de vacature blog online gooide. Die blog die ik al zolang in gedachten had maar nog niet had afgemaakt. Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie. Duh.

Welkom in mijn leven. *vreugdedansje doet*