Vacature: baasje voor Haasje (& co)

Positie: open

Vacature geplaatst op: 7 december 2012

Standplaats: Zaandam

 

Bedrijfsprofiel

Huize Haas is een bijzonder huishouden. Alhoewel dove poes Couscous de enige is die hier een geldige reden voor heeft luisteren ook hond Lex en de Haas zelf doorgaans erg slecht. Althans, zo melden eerdere medewerkers op deze functie. Het is dus een aardige beestenboel. Recent zijn de slaapkamervertrekken verbouwd en is er een echte vaatwasser geplaatst. Je eigen plekje op de bank zul je moeten bevechten en moeten verdienen. In Huize Haas gaat niks vanzelf. Net zoals in het echte leven, daarbuiten.

 

Functieprofiel

Jij bent een vrouw, in de leeftijd tussen de 24 en 32 jaar. Uitzonderingen zijn uiteraard mogelijk zolang dit allemaal legaal is en er geen kleinkinderen in het spel zijn. Deze vos heeft wel zijn haren verloren maar is nog te jong om “opa” genoemd te worden. Je weet wat je wil, of hebt in elk geval daar een vaag beeld van. Naast liefde voor de dieren en de Haas wordt uiteraard ook verwacht dat je in staat bent om incidenteel de afwas in de vaatwasser te stoppen, een hond uit te laten en weet geheel zelfstandig de weg naar de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden (op nog geen 400 meter van Huize Haas overigens).

Je bent iemand die stevig in zijn schoenen staat, de zogenaamde “sterke vrouw” die weet waar grenzen liggen en deze ook weet aan te geven. Naast grenzeloze liefde voor de inwoners van Huize Haas heb je ook nog een sociaal leven en bij voorkeur enigszins fatsoenlijke familie en vrienden. Dus niet van die vruchteloze Tokkies waar de borden spaghetti door de woonkamer vliegen. De Haas is namelijk gehecht aan zijn witte shirts.

Je hebt of wil kinderen. Volgende week of ooit. Je houdt van dieren, mensen en hebt op zijn minst een ziel. Eerlijk en oprecht zijn zie je als iets vanzelfsprekends.

 

Functie eisen

– Een gedegen geografische kennis van Nederland, we verwachten bijvoorbeeld dat je weet dat Enkhuizen niet in Noord-Brabant ligt. Om een stom voorbeeld te noemen.

– Een normale verstandhouding met je wekker. Er hoeft geen sprake te zijn van intense liefde maar van enig wederzijds begrip moet wel sprake zijn.

– Betrouwbaar. Je snapt dat als je A zegt dat het best B kan worden maar dan wel met een goede motivatie en onderbouwing. Een leugentje om bestwil kan best maar complete larie bij elkaar verzinnen is niet de bedoeling en zal leiden tot een jarenlange weg van ellende. We weten je te vinden. Altijd.

– Onregelmatige tijden. Er wordt soms een beroep op je gedaan buiten de standaard uren. Zo wil het wel eens gebeuren dat er midden in de nacht wordt besloten op vakantie te gaan. De Haas zit namelijk de godganse dag op vakantieveilingen.nl te F5-en.

– Je weet iemand te verrassen. En dat is overigen niet door 1 of andere TBS-er af te werken in 1 van de bedrijfswagens of vestigingen van de Haas. Of door te zeggen dat je zo graag een hond wil om die 3 maanden later te laten barsten. Hierbij wordt gerefereerd naar bijvoorbeeld een kleine leuke attentie of spontane actie, voor de duidelijkheid.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal een uitgebreide SOA test, een kredietwaardigheidscontrole bij het BKR alsmede een psychologische test worden afgenomen. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende fulltime functie in de top van de Randstad… Zaandam.

Tijdelijk dienstverband van 12 maanden, verlenging is mogelijk.

Bij deze functie zijn een mobiele telefoon en tablet inclusief geavanceerde GPS zenders van de zaak inbegrepen. Hier kan onbeperkt gebruik van gemaakt worden onder een fair use policy.

Tevens is een auto van de zaak binnen 6 maanden mogelijk. Ook deze auto is voorzien van GPS zenders en verborgen camera’s. Als onderdeel van de arbeidsovereenkomst verleen je werkgever toestemming GPS gegevens en camerabeelden te gebruiken naar eigen inzicht.

In eerste instantie zal een overeenkomst voor de duur van 12 maanden worden aangegaan waarbij na 6 maanden een evaluatie zal plaatsvinden. Tussentijdse toetsen zullen tussentijds ook plaatsvinden. Om het allemaal extra spannend te houden. Voor beide partijen.

 

Reageren?

Mail uw CV, liefdesverklaring en een foto van uzelf (zie de hier getoonde foto als voorbeeld) naar erik@hazelog.nl. U kunt reageren tot uiterlijk 15 december 2012, 17.00 uur.