Ik had deze blog willen opleuken met de 5 meest hilarische foto’s die ik ben tegengekomen in ruim 2 maanden op datingsites. De foto’s waar we collectief een beetje van in onze broek hebben gepiest. Maar goed, elk mens is uniek zullen we maar zeggen. En op elk potje past een deksel. Dus dat beetje respect gun ik ze dan ook maar. 

#project11

5 mailadressen, 3 telefoons, 3 aliassen….. man man man. Wat een lol heb ik gehad zeg. Op zoek naar de 11 leukste vrouwen van Nederland. En soms moet je zaken niet half aanpakken. Uit een selectie van ruim 20.000 profielen ruim 300 vrouwen uitgekozen en deze verblijd met een persoonlijke “brief”. Niet 1x een standaardverhaaltje geknipt en geplakt. Nee, hun profiel gelezen, hun interesses, hobby’s, hun leven, hun foto’s bekeken, met Google Maps gekeken waar ze woonden. En ze natuurlijk door Google getrokken. En daar een brief op gebaseerd. Met gemiddeld genomen toch wel doorslaand succes hoor.

En nu ben ik er klaar mee. Helemaal klaar mee. Met 300 vrouwen contact gehad. Van Zeeland tot Friesland. Van blond tot rood. Van 19 tot 54 (oke, die 54 was echt een uitschieter maar te grappig om te laten lopen). Van contact via de website, via de mail, via google talk, via whatsapp, via sms (er zijn dus vrouwen in de categorie 20-25 zonder whatsapp, ik schrok daar van), via de telefoon, afspraakjes in Amsterdam en daarbuiten. En ik heb er een zooitje opgezocht. Tussen de bedrijven door ja 😉

Mijn moeder die me ondertussen de sloerie van het internet noemt. Mijn beste vriend die elk uur vraagt om WIE ik nu weer zit te lachen. Met wie ik schaamteloos de foto’s deel die hij dan op onnavolgbare wijze voorziet van subliem commentaar (“Leeft dat echt?” of “Wat is daar ontploft?”). Ja machtig mooi. Ow… en bij heel veel foto’s en verhalen viel echt wel die gemeende stilte. Er zijn namelijk ook een heleboel lieve, mooie en spontane vrouwen.

Wat er uitspringt: meisjes die bij de McDonalds werken maar niet eens weten hoe je McDonalds schrijft, meisjes van 25 met maar liefst 3 kinderen, uit Noord-Brabant komen veel meisjes die zich Suus noemen (echt belachelijk veel). Ow en vrouwen tussen de 24 en 28 die vrijgezel zijn werken bijna allemaal met verstandelijk gehandicapten, ouderen of iets anders in de zorg. Ow en rood is iets zeldzaams. Dat valt van blond niet te zeggen overigens.

Maar goed, genoeg gelachen dus. Het net begint zich te sluiten. En er zijn maar zoveel feestdagen te vullen. En ik ben jullie bijna allemaal stuk voor stuk meer dan zat. Ja natuurlijk, ik heb me vermaakt om jullie exotische huisdieren, recepten, tierelantijntjes, diepe gesprekken, doldwaze larie… ECHT!

En nu is het tijd voor echt belangrijke mensen. Het is immers bijna kerst.